Privacy

My Car Fashion respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. My Car Fashion zal uw persoonlijke gegeven uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

My Car Fashion gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, moet u uw e-mail, naam, afleveradres en betaalgegevens invoeren. Dit om uw bestelling uit te kunnen voeren en verloop daarvan op de hoogte houden. Deze gegevens worden opgeslagen, indien u een account heeft aangemaakt. Dit maakt het makkelijker voor u,  zodat u niet telkens bij een nieuwe bestelling uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen.

My Car Fashion verkoopt uw gegevens niet aan derden.
My Car Fashion zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.